Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2017. február

Címoldal
Egységben az erő
VI. Esküvői kiállítás
Aki ma is itthon van igazán otthon
Újabb százharmincnégy kérelmező
Két bálból több mint egy millió dinár
Esküvői iránytű
Megjavították a megcsúszott támfalat
Újabb nyelvi tücsök és bogár
Motivációs foglalkozás a Termometalban
Nyári tábor négyszáz gyereknek
Šević Iván az öt legjobb vajdasági diák között
Szégyenlős hóvirág
Itt a farsang!
Utolsó percek
Látlak
A királynők gyümölcse
Sokféle elvárásnak kell megfelelnünk
Önkormányzati hírek
Nyelvi figyelő
Teológiai gondolatok
Mezőgazdasági rovat
Tiszta vizet a pohárba!
Hírek, események
Sakk
Sport
III. Téli kupa
Impresszum

Esküvői iránytű
Hogy az a bizonyos nap valóban tökéletes legyen

    Két napra esküvői ruhákkal, díszekkel, dekorációkkal telt meg az adai Műszaki Iskola sportcsarnoka a VI. Esküvői Kiállításon. A február elején tartott rendezvényen a gyönyörű kellékeken és a színvonalas szolgáltatásokon kívül izgalmas színpadi műsor is várta az érdeklődőket.

    Az elmúlt év emlékezetes pillanatai után, az új év kezdetét sok családban a jegyespárok esküvőjének megtervezése tölti ki. Az ő számukra szervez a Puzzle rendezvényszervező ügynökség ebben az időszakban esküvői kiállítást, ahol az esküvőnek szinte valamennyi eleméhez kapcsolódó szolgáltató egy helyen mutatkozhat be. A házasulandók számára az esküvő kiállítás nemcsak egy programokkal teli hétvégi eseményt jelent, hanem életük egyik legfontosabb eseményének megszervezését is megkönnyítheti.

    Az adai esküvő kiállítás széles körben ismert, és a február 4-én és 5-én tartott hatodik rendezvény is igen nagy látogatottságnak örvendett. A rendezvény színvonalas megszervezése Ságity Máriának, a szervező ügynökség tulajdonosának és segítő csapatának munkáját dicséri.
    – A rendezvény helyszínén huszonhét, az esküvő témaköréhez kapcsolódó tevékenységi körben működő vajdasági vállalkozó jelent meg, mellettük tizennégy kézműves is bemutatkozott. A rendezvény színvonalához és hangulatához az is nagyban hozzájárult, hogy a kiállítók az alkalomhoz illő módon igyekeztek dekorálni standjaikat. A rendezvény összképében és sikerességében sokat számít az ő hozzáállásuk, ezt az idén is több mint ezer látogató igazolta, akik közül sokan a határon túlról érkeztek – magyarázta Ságity Mária, hozzátéve, a rendezvény az idén is átfogó képet nyújtott a jegyespárok számára a környékbeli esküvői szolgáltatók kínálatából, hiszen fotósok, sminkesek, zenei szolgáltatók, ruhaszalonok is képviseltették magukat, illetve szinte az összes olyan szolgáltatás megjelent, amely az esküvő megszervezéséhez kapcsolódik, ugyanakkor az érdeklődők más családi események megünneplésével kapcsolatban is tájékozódhattak.


(Foto: Kiss Gábor – Foto Cool, Ada)

    A kétnapos rendezvény ideje alatt a látogatók szemügyre vehették a lebilincselő és sokszínű választékot, informálódhattak a legfrissebb újdonságokról, illetve tanácsokat is kaphattak a jelenlévő szakemberektől. A szervezők mindemellett különféle szórakoztató programokat is biztosítottak a családias hétvégi esemény látogatói számára. Szombaton előbb az elsőáldozó ruhákat viselő modelleké volt a kifutó, majd a lakodalmas zenekarok mutatkoztak be, vasárnap pedig a menyasszonyi ruháké volt a főszerep, és a Garden Quartet zenekar adott koncertet. Minden esküvő előtt állónak érdemes volt ellátogatni a kiállításra, mivel azon túl, hogy összehasonlíthatták a szolgáltatók kínálatát, a helyszíni megrendelések során sokféle kedvezményt is igénybe vehettek.
    – Hagyományteremtő szándékkal álmodtam meg ezt a rendezvényt, a házasságukat tervező pároknak szeretnék vele segíteni. Ezzel a kiállítással igyekszem összehozni egy helyre minden olyan vajdasági szolgáltatót, aki szeretné bemutatni a saját termékeit, illetve szolgáltatásait. A rendezvény célja tehát elsősorban a házasságot tervező pároknak való segítségnyújtás, hiszen ez a kiállítás nagymértékben hozzájárulhat az életük nagy eseménye megszervezésének és lebonyolításának megkönnyítéséhez. A kiállítókkal való személyes kontaktus során azonnal kiderül, kialakul-e szimpátia a megrendelő és a szolgáltató között. A tapasztalatok ugyanis azt mutatják, hogy a sokszor személytelen honlapok böngészése után, ám még a megrendelés előtt igazán hasznos közvetlenül is találkoznia egymással a megrendelőnek és a szolgáltatónak. Bízunk benne, hogy a kiállítók és a párok is megtalálták azt, amiért idejöttek, és az igények is találkoztak egymással – fogalmazott Ságity Mária, és elmondta, az ingyenes rendezvény mindkét napja tombolahúzással ért véget, ennek keretében értékes nyeremények találtak gazdára.

Lajkó Szilvia

februar 2017.

Naslovna strana
VI. Sajam venčanja
Beseda o postu
Pesme
Vesti iz lokalne samouprave
Podrška građana za ukidanje kaznenih poena
Za razmišljanje
Šah
III. Zimski kup
Impresum


Design by VA