Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

  2006. január

Címoldal
Az előbbre lépés szinte kötelező
Ünnepi hangulatban az év utolsó napján
Képes krónika
Újabb változások az egészségügyben
Újévtől magasabb árak
„Az első automata tekepálya”
Egy sikeres karrier – dióhéjban
Az adai középiskolások sikere
Kapni jó, de adni nemesebb dolog
A minőség a siker titka
Raffai Gizi néni képei
A vajdasági magyarság lobogója
Rekordot döntöttek
Mi újság Törökfaluban?
Itt a farsang
Legszebb idézeteim
Régi emlékek
Óévbúcsúztató a Bress Dance Band-del
A hatni képes irodalomért
Olvasóink írják
Fiatalok írják
Egészségünk érdekében
Beszéljünk magunkról
Nyelvi figyelő
Versek
Zöld levél
Rendőrségi hírek
Hírek
Értesítés a tüdőszűrésről
Internetes olvasóink
Köztéri emlékművek, szobrok, emléktáblák
Tarka oldal
Impresszum

Olvasóink írják

Felmerült kérdések a kábel-tv szolgáltatásával kapcsolatban Adán

    Az ünnepekben a televízió távkapcsolóját nyomkodva észrevettem, hogy egyes adók lekerültek a kábeltelevízió programjáról. Igen érdekes az a tény, hogy a szolgáltató nem értesítette, sem pedig nem adott megfelelő magyarázatot e dolgokról az előfizetőknek. És sajnálatos az is, hogy éppen azok a csatornák kerültek le a programlistáról, melyek magyar nyelven sugároznak és kimondottam érdekes, szórakoztató s ismeretterjesztő jellegű műsorokkal rendelkeznek. S láss csodát! Egyszerre csak visszakerültek ezen adók! Most viszont más került le a programról. Úgy látszik, ez ördögi kör. Emellett pedig, sajnos a kép minősége sem a legtökéletesebb.
    Örömmel figyeltem fel rá, hogy a "Magyar Szó" is foglalkozott e témával, vagyis az adai kábeltelevízió szolgáltatásával. Reméltem, hogy legalább itt többet megtudhatunk az idei tervekről, a részletekről: az új adókról és az új szolgáltató csomagról. De sajnos nem lettünk okosabbak. Talán csak annyiban, hogy megtudtuk, a lehetséges havi díj emelkedni fog, valamint 150 csatornát foghatunk az elkövetkezőkben, ha minden igaz. Kérdezem én, milyen adók ezek és milyen minőségben? Ez is olyan lesz, mint az a szerb mondás, hogy:" Sad ga vidiš sad ga ne vidiš!"- vagyis az "Egyszer látod, egyszer nem látod!" elv alapján?
    Az előfizetők nagyon szeretnék megtudni a pontos részleteket is, és természetesen azt, hogy mit jelentenek ezek az "új szoláltatások" a zsebükre nézve. Mivel már így is a belgrádi RTS mindenki villanyszámlájához hozzátette a Tv előfizetői költségeket is. Nem nézve azt, hogy ténylegesen laknak-e a házban, és egyáltalán van-e ott televízió, vagy éppen üresen áll az adott ház, ahová elküldték a számlát.
    Nagyon reméljük, hogy a CATV szolgáltató hamarosan és pontosan értesíti a jövőbeli elképzeléseiről és terveiről hűséges előfizetőit.

(Név és cím a szerkesztőségben)

Tisztelt Szerkesztőség!

    Ezennel köszönöm a Körkép egyévi előfizetését, amit a nagycsaládosok találkozóján nyertem. Kétszer jártam Adán. Először a nyugdíjasok és a véradók közös kirándulásán 2004-ben, másodszor pedig 2005 végén, a nagycsaládosok találkozóján, mint a bajsai kultúregyesület énekkarának tagja. Mind a kétszer mély benyomást keltett bennem Ada és az itt élő emberek. Különösen a második alkalom volt emlékezetes, amikor nagyon jól éreztük magunkat. Ezennel mondok köszönetet a szervezőknek, a fellépési lehetőségért, a szívélyes vendéglátásért és a további együttműködés reményében, a magam és a bajsai kultúregyesület nevében.

Tisztelettel
Mengyán Lajos, Bajsa

 

januar 2006.

Naslovna strana
U svečanom raspoloženju poslednjeg dana godine 2005
Tolerancija - "Ruža u križu sadašnjice"
Poskupile komunalne usluge
Molski dobošar
Rođendan
Vesti iz policije
Vesti
Obaveštenje o fluorografisanju
Impresum


Design by VA