Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2015. augusztus

Címoldal
Nyárutó
Szent István-napi koszorúzás és szentmise Moholon
A hazáról és államról
Magyarok, ébredjetek!
Illetéktelenül meghozott helyi adók
Az idén is rekordszámú vendég a Green Future Festivalon!
A bevándorlás mint fegyver Európa ellen
Augusztus…
Kipipálva
Sass kőfaragó
Koszovói emlékek
Nagyboldogasszony napi Aranykapu-vásár
A II. Etno-találkozó
Egy közösség kertjéből
Kiérdemelt elismerés
Hírek
Fiatalok írják
Nyelvi figyelő
Teológiai gondolatok
Zöld levél
Rendőrségi hírek
Sakk
Sport
Tarka oldal
Impresszum

Sass kőfaragó


Sass Tamás

    A síremlék, a gyász, a végtisztesség, az elmúlás megtestesítője. Ezeket a fogalmakat rendkívül nehéz materiális formába önteni. Egy érzést, amely leírhatatlan, a fájdalmat, amelyet jelképez. Olyant kell alkotni, ami tükrözi a hőn szeretett ember valóját, és egyben visszaadja a hátrahagyottak szeretetét, szomorúságát, emlékezését. Meggyőződésem, hogy szeretteinknek méltó emléket kell állítanunk, melyre tekintve felidézhetjük őket, vissza tudunk gondolni az együtt eltöltött időre.
    Az idén már 35 éve foglalkozunk kőfaragással, sírkövek kialakításával, megmunkálásával. Családi cégünket 1980-ban egyéni vállalkozóként édesapám id. Sass György kőfaragó, műkőáru készítő mester alapította. Kezdetben egyedül, majd 1-2 fővel a környező településeken végeztek munkákat, többnyire műkőből, kezdetleges kézi-gépi megmunkálással, szerény körülmények között. Közben felcseperedtem, és besegítettem a műhelymunkákba.
    Folyamatosan fejlődő vállalkozásunk egyre jobb minőségben és megrendeléseinek köszönhetően nagyobb mennyiségben készítette termékeit.  Azonban ekkor jött a törés – elkezdődött a délszláv háború, majd hál’ Istennek vége lett. A megrendelések növekedése és a gazdasági fejlődés szükségessé tette a termékskála bővítését. Kapacitásunk évről évre növekedett, mígnem 2000-ben korszerűsítésre került sor. Egy napon arra lettem figyelmes, hogy egyre többet foglalkozom a kőfaragással. Majd egy sajnálatos esemény kapcsán, átvettem a családi vállalkozást. Megépült kőfaragó kisüzemünkben ma már 300 m² fedett terület áll rendelkezésre a nyers, félkész, kész termékeink tárolására. Kiváló emberi, műszaki technológiai háttérrel rendelkezünk, mellyel megrendelőink egyre magasabb szintű elképzeléseit tudjuk megvalósítani. Precíziós vágó, profilcsiszoló, maró és homokfúvó gépeink használatával minden velünk szemben támasztott feltételt teljesíteni tudunk. A korszerű háttér következtében ma már nagyobb volumenű munkákat is el tudunk végezni. Helyszíni felméréstől a teljes körű kivitelezésig, amint ezt a referenciamunkánk széles köre is jelzi. Megrendelőink bizalma töretlen, ezáltal cégünk, egyik jelentősebb kőfaragó-kivitelező cégévé nőtt.
    A szakmában töltött idő megtanított arra, hogy minden ember egyedi, és minden hozzám fordulóval kiemelten kell foglalkoznom, empatikusan, osztozva a fájdalmukban. Épp ezért a letisztult, szolid síremlékek mellett, a gyászolók kérésére egyedi darabok kialakítását is készséggel vállaljuk, és a legnagyobb szakmaisággal készítjük, el – legyen szó sírkőről, urnakriptáról, kriptáról, vagy egy régi síremlék felújításáról. Megrendelőink többféle anyag, szín és forma közül választhatnak. A síremlékeket a megrendelőink kívánsága szerint márványból, gránitból vagy műkőből készítjük el. Klasszikus és modern formák, egyedi elképzelések is megvalósíthatók.
    A weboldalunkon (www.sass-co.com) bemutatott kínálat és lehetőség korántsem teljes, így invitáljuk kedves ügyfeleinket, hogy fáradjanak el hozzánk, keressenek meg személyesen, hogy választásukat segíteni tudjuk – akár szakmai tanácsokkal is.

Tisztelettel: Sass Tamás, cégtulajdonos

avgust 2015.

Naslovna strana
Polaganje venaca imisa na dan Svetog Stevana u Molu
Susreti genaracija
Mladi pišu
Aktivnosti sindikata
Vesti iz policije
Šah
Sport
Šarena strana
Impresum


Design by VA