Legújabb szám - Najnoviji brojSzerkesztõség - UredništvoAnyakönyvi hírek - Vesti od matièaraArchívum - Arhiva

2011. augusztus

Címoldal
István király színe előtt
Községi események
Felújul Mohol központja
Önkormányzati hírek
Szemeteskanna-osztás
Visszanyerni a régi hírnevet
Sikeres színdarabok rendezője
Július az ünnepségek jegyében
Kürtős kalács, muzsikaszó és agyagcsodák
Áldd meg urunk mindazokat,
Nagykorúság
Munkában és szórakozásban formálni a zenét
Ikrek és nagycsaládosok
Aranylakodalomra készülődve:
A tehetség is fontos,
Ünnepi teríték Ibi néni teraszán
Baráti motorozás moholi kezdeményezéssel
Tánciskola 2011
Nyári kézilabda-edzőtábor
Tízéves a moholi karateegyesület
Hírek
Rendőrségi hírek
Nyelvi figyelő
Teológiai gondolatok
Vigyázat tűzveszély
Az alenök albumából
Gyermekszínjátszóink jubileuma - VIII.
Zöld levél
Árnyas oldal
Tarka oldal
Impresszum

92 Rendőrségi hírek 92

    Bűntények. A múlt hónapban 23 bűntényt jegyzett a rendőrség, ebből 14 esetben ismeretlen volt az elkövető. A 14 esetből még a hónap folyamán 8 bűntényt felderítettek.
    Ami a bűnözést és az elkövetett bűntetteket illeti érdekes, ugyanakkor veszélyes bűnözővel élünk együtt, aki nem riad vissza semmiféle bűntett elkövetésétől, de fő specialitása a betörés, a minősített lopás. Júliusban „csak” három betöréses lopást hajtott végre, amikor is összesen 270 ezer dináros kárt okozott a sértetteknek. Betört B. Dávid házába Adán, ahonnan mini-kerékpárt és különféle más használati tárgyat vitt magával mintegy 70.000 dinár értékben. Úgyszintén Adán tört be D. Margit házába, itt már segítőtársa is volt, B. Gábor személyében, onnan mosógépet, motorfűrészt, két tévékészüléket, fúrógépet és különféle szerszámot vittek el. Az okozott kár 200.000 dinár körül mozog. Ezeket a nem éppen kis tárgyakat kétkerekű kis targoncával hordták el. Betört továbbá L. Ilona házába azzal a meggyőződéssel, hogy üres a ház, de a háziasszony odahaza volt és aludt. Felébredve a zajra, H. Zoltán rátámadt, néhányszor megütötte, majd üres kézzel távozott a házból. Betöréses lopás követett el négy személy a moholi Titan General kárára, amikor a tetőn és a padláson rést ütve, nagyobb mennyiségű színesfémet (rezet, alumíniumot, bronzot stb.) vittek el a raktárból, mintegy 400 ezer dinár értékben.
    Közrend és közbiztonság. Júliusban 11 szabálysértési feljelentést tett a rendőrség, ebből 4 esetben verekedésben való részvétel miatt, 6 esetben sértegetésért, 1 alkalommal pedig illetlen viselkedés miatt. A szabálysértések főleg az utcán történtek (5) magánházaknál és más helyeken (4), míg vendéglátó-ipari létesítményben (1). Ebben a hónapban tartották a motoros találkozót is, ahol a négy napos rendezvényen mintegy 20.000 ember fordult meg. A rendőrség közleménye szerint egyetlen szabálysértésről, vagy más kilengésről nem kaptak bejelentést.
    Közlekedésbiztonság. Júliusban 5 forgalmi balesethez szállt ki a rendőrség, ezek közül egy esetben jegyzett csak könnyebb testi sérülést, a többi baleset jelentéktelen anyagi kárral végződött. A vérben talált meg nem engedett alkoholszint miatt 7 vezető ellen indított eljárást.

avgust 2011.

Naslovna strana
Podela kanti za smeće
Vesti
Vesti iz policije
Aktivnosti sindikata
Impresum


Design by VA